سخن دبیر علمی

یکى از مهم ترین گام‌ها براى اصلاح واقعى نظام‌های آموزشـى، تدارک جایگاهى معقول و مناسب براى هنر در برنامه‌ی درسى مدارس است. چرا که انسان به طور فطری به زیبائی و کمال گرایش دارد. براساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، در فرآیند تعلیم وتربیت یکی از مباحث مهم و کاربردی، تعلیم و تربیت زیبا‌شناختی و هنری دانش‌آموزان است و آموزش هنر در مدارس، به منظور تربیت انسان های خلاق و مبتکر نقشی حیاتی داشته و یکی از مؤلفه‌های مؤثر برای رسیدن به این مهم می‌باشد. برای دست یابی به این امر مهم باید از مراکز آموزشی آغاز نمود و دانش آموزان را از موهبت پر ارج هنر و فعالیت های هنری بهره مند ساخت تا در آینده به شهروندان شایسته ای مبدل گردند.

برپایی همایش ملی آموزش هنر در دوره ابتدائی، فرصتی است برای پژوهشگران عرصه ی تعلیم و تربیت و آموزش هنر تا جدیدترین دست آورد های علمی وتجربی خود را با سایر پژوهشگران و دست اندر کاران امر آموزش هنر به اشتراک گذارده و گامی مثبت در جهت رشد و اعتلای آموزش هنر در مدارس بردارند.